Disclaimer Ria's Bloemenhoek

Ria's Bloemenhoek is niet verantwoordelijk voor het volledig functioneren van deze website. Daarnaast is zij niet verantwoordelijk voor de juistheid van teksten en informatie op deze website.

Ria's Bloemenhoek maakt geen gebruik van cookies.

Het kopiëren van teksten, foto's of de lay-out, op welke wijze dan ook, van deze website is verboden. Slechts via het versturen van de e-card, mits deze optie is aangezet door de eigenaar, is toegestaan. Ook dan mag de doorgestuurde foto alleen worden gebruikt voor privé doeleinden.

Ria's Bloemenhoek is niet verantwoordelijk voor de daden van bezoekers. Hieronder vallen berichten en links in het gastenboek of, mits deze optie is aangezet door de eigenaar, teksten die worden meegestuurd in e-cards.

Ria's Bloemenhoek is niet verantwoordelijk voor websites die vermeld worden en daarbij niet onder haar beheer vallen.

Bezoekersrechten:
Ria's Bloemenhoek zal de ingevoerde gegevens van bezoekers alleen gebruiken voor de benodigde informatie waar de gegevens worden ingevuld. Dit betekend dat de namen en e-mailadressen alleen worden gebruikt voor het versturen van een e-card, mits de eigenaar deze optie heeft aangezet. Gegevens worden niet opgeslagen in een database.

Gegevens die wel worden opgeslagen in een database zijn aanmelding voor de nieuwsbrief en het plaatsen van een bericht in het gastenboek. Deze gegevens zullen alleen gebruikt worden om de nieuwsbrief te versturen en uw bericht zichtbaar te maken in het gastenboek. In geen van alle gevallen bent u verplicht uw gehele naam of echte naam te gebruiken.

En verder...
Wordt er van u verwacht dat u deze regels naleeft en beschouwd als vanzelfsprekend. Mocht u na het lezen van deze disclaimer nog vragen hebben over het gebruikt van de site of foto's, neemt u dan gerust contact op met ons via e-mailadres: info@riasbloemenhoek.nlHet is vandaag:


Het weer in Voorst

Ria's Bloemenhoek
G.J. van Heuvenstraat 9
7383 CS Voorst gem. Voorst
Telefoonnr.: 06-15373516
info@riasbloemenhoek.nl
KvK nr.: 08148920

Openingstijden winkel:
In de winter:
woensdag 09:00 - 16:00
zaterdag 09:00 - 12:00

In de zomer / kerst:
Vaker en langer

Voor de actuele
openingstijden kunt u het
beste even contact opnemen


© Ria's Bloemenhoek
Disclaimer