Bij mij kunt u terecht voor (bosjes) bloemen, bloemstukken, planten en diverse accessoires voor in en rond het huis. Denk bij bloemstukken aan bijvoorbeeld een feestelijke of emotionele gebeurtenis. Denk bij bloemen en planten niet alleen aan binnen, maar denk ook aan buiten! Zo verkoop ik bijvoorbeeld vanaf begin mei o.a. de eenjarige perkplanten en tegen de herfst verkoop ik o.a. heide planten.

Daarnaast geef ik ook diverse workshops. Zo geef ik bijvoorbeeld voor de pasen en voor de kerst een workshop! Hiervoor kunt u zich aanmelden. Kosten liggen tussen de € 20,- en € 30,-. De benodigdheden, een kopje koffie/thee en wat lekkers zit hier natuurlijk bij inbegrepen. Voor informatie over de verschillende workshops en de bijbehorende kosten, kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Het beste wat u kunt doen is even een kijkje nemen in mijn fotoalbum en zie wat er zoal allemaal kan en mogelijk is! Zo krijgt u een goed beeld van wat ik allemaal doe. Ik toon echter niet mijn gehele inventaris in dit album, maar mocht u toch iets zien wat uw smaak is, kunt u dit gelijk bestellen door op het knopje 'bestellen' te drukken. Ik neem dan contact met u op.

Als laatste zou ik willen meegeven: Heeft u iets nodig, wilt u ergens informatie over?

Kom gewoon een keer gezellig langs in mijn winkel!
(bellen/emailen mag natuurlijk ook)

Groeten Ria Udink
Het is vandaag:


Het weer in Voorst

Ria's Bloemenhoek
G.J. van Heuvenstraat 9
7383 CS Voorst gem. Voorst
Telefoonnr.: 06-15373516
info@riasbloemenhoek.nl
KvK nr.: 08148920

Openingstijden winkel:
In de winter:
woensdag 09:00 - 16:00
zaterdag 09:00 - 12:00

In de zomer / kerst:
Vaker en langer

Voor de actuele
openingstijden kunt u het
beste even contact opnemen


© Ria's Bloemenhoek
Disclaimer